Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Het weerbeeld kenmerkt zich door zon en stapelwolken met de meeste zon aan zee. Het blijft verder droog en de temperatuur loopt de komende dagen langzaam verder op.

Het weerbeeld kenmerkt zich door zon en stapelwolken met de meeste zon aan zee. Het blijft verder droog en de temperatuur loopt de komende dagen langzaam verder op. Vanochtend is het zonnig met in het oosten ook een paar wolkenvelden. In de loop van de tweede helft van de ochtend gaan er stapelwolken ontstaan, behalve langs de kust. Na een koude nacht met plaatselijk lichte vorst loopt de temperatuur op naar 9 graden tegen het middaguur. De wind waait zwak tot matig en komt uit het noordoosten.Vanmiddag is er geregeld zon met flink wat stapelwolken en blijft het droog. In het noorden blijft het ook vanmiddag zonnig. De temperatuur komt uit op 9 graden op de Wadden en 10 tot 12 graden in het binnenland. Er staat een zwakke tot matige noordenwind.Vanavond lost de stapelbewolking weer op en volgt er een heldere nacht. Langs de kust koelt het af naar 3 of 4 graden en landinwaarts naar rond het vriespunt tot 2 graden. Er waait nog steeds een zwakke tot matige noordenwind. Morgen zien we een herhaling van zetten. De dag begint zonnig, maar al snel ontstaan er ook stapelwolken. De meeste zon zien we langs de west- en noordkust. Het wordt een fractie zachter met een temperatuur oplopend naar 10 graden aan zee en 12 of 13 graden in het binnenland. De noordenwind waait matig en aan zee vrij krachtig.De dagen erna is het wisselend bewolkt met op maandag en dinsdag een bui. De temperatuur gaat verder omhoog en de nachtvorst verdwijnt. Begin volgende week wordt het rond 16 graden, maar vanaf woensdag wordt het mogelijk weer kouder.  

 


Het weer in Limburg
vrijdag 16 april 05:13 Zwaar bewolkt Maastricht -0.1 °C NNO 2 Min: 0 Max: 11
Evenementen