Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
De komende dagen blijft het wisselvallig met soms stevige regen- en onweersbuien. Daarnaast ligt de temperatuur iets onder de normale waarde voor deze periode.

Het blijft voorlopig wisselvallig met regen- en onweersbuien. Soms kan het zelfs goed doorplenzen. Ook ligt de temperatuur onder het langjarige gemiddelde van 23 graden. Vanochtend is er veel zon, maar later ontstaan er stapelwolken. Het blijft op de meeste plaatsen nog droog. Het waait nauwelijks en eind van de ochtend is de temperatuur opgelopen naar 19 graden. Vanmiddag is de zon nog even te zien, maar er zijn ook flink wat stapelwolken en verspreid over het land ontstaan er buien met een kleine kans op onweer. Ook kan er in korte tijd veel regen vallen. In het noorden blijft het nog lang droog. De temperatuur komt uit op 21 graden en de oost- tot noordoostenwind is zwak tot matig. In de kustprovincies komt er een zeewind te staan. Vanavond doven de buien uit en worden de opklaringen breder. Vannacht zijn er hier en daar nog wolken aanwezig, maar er zijn ook brede opklaringen, waar tijdens er mist kan ontstaan. Het koelt af naar 10 graden in het noordoosten tot een graad of 14 in het zuidwesten. De noordoostenwind blijft zwak tot matig. Morgen wisselen zon en stapelwolken elkaar af. In de loop van de dag ontstaan er opnieuw buien met kans op onweer en veel regen in korte tijd. Het zuidwesten blijft vrijwel droog. Pas later op de avond gaat het in Zeeland regenen. 'Het wordt ongeveer 22 graden en er staat weinig wind. 's Middags kan langs de westkust een wind vanaf zee ontstaan. De dagen daarna blijft het wisselvallig met af en toe zon en dagelijks (onweers-)buien. Lokaal kan daarbij flink wat regen vallen. Het wordt 's middags 21 graden en daarmee blijft de temperatuur een paar graden onder de normale waarde voor deze periode. Vanaf dinsdag lijkt het droger en iets warmer te worden.

 


Het weer in Limburg
woensdag 04 augustus 11:58 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 19.5 °C NNO 1 Min: 11 Max: 21
Evenementen