Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
De herfstmotor draait komende dagen op volle toeren. Er trekken buien over het land maar het is vooral de wind die de hoofdrol speelt. Ook aan het zachte weer komt een eind.

De herfstmotor draait komende dagen op volle toeren. Er trekken buien over het land maar het is vooral de wind die de hoofdrol speelt. Ook aan het zachte weer komt een eind. Vannacht zijn er opklaringen maar trekt er vanuit het westen ook sluierbewolking binnen. Vooral in het noordwesten is de bewolking dikker en kan er plaatselijk wat regen vallen. Echt afkoelen doet het niet. De minimumtemperatuur komt uit rond de 14 graden. De zuidwesten wind is boven land matig en langs de kust en op het IJsselmeer waait het vrij krachtig tot krachtig.Woensdagochtend is het in de noordwestelijke helft overwegend bewolkt en lokaal (mot)regent het. In de rest van het land blijft het meest droog met nog een paar opklaringen in het oosten en zuidoosten. In de middagtrekken er een paar stevige buien over, mogelijk met onweer.  Het is opnieuw zacht met 18 graden, later stroomt koelere lucht het noordwesten binnen. De zuidwesten wind is boven land matig tot vrij krachtig. Langs de kust waait het krachtig tot hard en soms zelfs stormachtig, windkracht 8. Daarnaast komen windstoten voor tot 90 km/uur.Donderdag belooft ook zeer onstuimig te worden met aan zee een stormachtige westelijke wind. Er trekken flinke buien met kans op onweer over het land. Ook komen zware windstoten voor die nog wat heftiger zijn dan op de woensdag en ook wat meer landinwaarts komen. De winterjas kan weer aan want het wordt 's middags nog maar 12 graden.Vrijdag wordt het iets rustiger maar droog is het niet. In het weekend blijft het meest droog op een paar buien na. Daarna wordt het weer wisselvalliger. De temperatuur ligt rond de 13 graden.

 


Het weer in Limburg
woensdag 20 oktober 03:27 Zwaar bewolkt Maastricht 15.2 °C ZZW 3 Min: 14 Max: 17
Evenementen