Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Vanochtend is het onstuimig met kans op zware windstoten. In de loop van de dag neemt de wind iets af. Morgen is het rustiger en blijft het droog. In het weekend wordt het kouder met kans op winterse neerslag.

Vanochtend is het onstuimig met kans op zware windstoten. In de loop van de dag neemt de wind iets af. Morgen is het rustiger en blijft het droog. In het weekend wordt het kouder met kans op winterse neerslag.Vanochtendis het droog en schijnt de zon geregeld. Het waait stevig met een krachtige en aan zee storm(achtige) zuidwestenwind, kracht 6 tot 9. In het noorden en westen komen soms zware windstoten voor. In de loop van de ochtend neemt de wind in het zuidwesten van het land in kracht af. De temperatuur ligt rond de 7 graden. Vanmiddag is de zon af en toe te zien. In de kustprovincies valt een enkele bui. Het wordt 7 à 8 graden. De zuidwestenwind neemt af tot matig en aan zee tot (vrij) krachtig. In het noordelijk kustgebied is het eerst nog onstuimig met kans op zware windstoten. Vanavond begint het vanuit het zuiden regenen. In de loop van de vannacht wordt het vanuit het westen droger en klaart het op.  Het koelt af naar een graad of 5. Limburg belandt daarentegen in de zachte lucht. Halverwege de nacht is het daar zo'n 10 graden. De wind  draait uiteindelijk naar het zuidwesten en wordt zwak of matig. Langs de kust wordt de wind westelijk en (vrij) krachtig. Morgen is een droge en vrij zonnige dag. Het wordt 's middags 7 graden. Er staat een matige en aan zee vrij krachtige zuidwestenwind. In het noordelijk kustgebied is de wind krachtig.In het weekend en begin volgende week is het kouder met enkele (winterse) buien. In de middag wordt het 5 graden. In de nacht ligt de temperatuur rond het vriespunt waardoor het lokaal glad kan worden door een winterse bui of door bevriezing van natte weggedeelten. 

 


Het weer in Limburg
donderdag 21 januari 09:54 Zwaar bewolkt Maastricht 5.2 °C ZZW 4 Min: 7 Max: 9
Evenementen