Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
De komende dagen is het een komen en gaan van storingen. Het wordt wisselvallig maar er zitten ook zeker droge en zonnige momenten tussen.

De komende dagen is het een komen en gaan van storingen. Het wordt wisselvallig maar er zitten ook zeker droge en zonnige momenten tussen. De temperatuur doet ook een stapje terug en het waait van tijd tot tijd vrij stevig. Herfst dus!Vanavond trekt de regen naar Duitsland weg. Daarachter volgen brede opklaringen. Vannacht is het vrijwel overal helder, alleen in het zuidoosten is er wat sluierbewolking en langs de kust kan nog een enkel buitje van zee binnen komen drijven.  De temperatuur daalt naar 13 graden langs de kust en 9 graden in het oosten van het land. Er waait een zwakke tot matige wind uit het zuiden tot zuidwesten. Langs de kust waait een matig tot vrij krachtige wind uit het westen tot zuidwesten.Morgen zitten we precies tussen de storingen in. Daarom wordt het een prachtige droge dag met flink wat ruimte voor de zon. De temperatuur heeft wel een stapje terug gedaan, het wordt ongeveer 18 graden. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. De dagen erna wordt het echt herfst in ons land. Regengebieden komen en regengebieden gaan. Verder waait het harder en komt de middagtemperatuur rond een graad of 16 uit. Deze temperatuur past overigens prima in het klimaatgemiddelde voor eind september en begin oktober.

 


Het weer in Limburg
maandag 27 september 21:04 Afwisselend bewolkt met (mogelijk) wat lichte regen Maastricht 12.5 °C ZW 2 Min: 15 Max: 20
Evenementen