Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
Door:
 
 
 
 


 
 
 
 
 
Per 1 juli dalen de energietarieven voor Limburgers met een variabel energiecontract. Volgens Eneco, één van de drie grote energieleveranciers, zal het gaan om een besparing van 133 tot 164 euro op jaarbasis. Hierbij wordt uitgegaan van een verbruik van 1.200 kubieke meter gas en 2.800 kilowattuur stroom. Gemiddeld zal de energierekening per 1 juli met 6,6 procent dalen.


 
 
 
In Maastricht wordt jaarlijks een bijzonder bierfestival georganiseerd: de 24uurs van Maastricht. Hierbij draait het niet alleen om bier drinken, maar vooral om mensen kennis te laten maken met bijzondere speciaalbieren, regionaal en uit binnen- en buitenland. Vanwege het coronavirus is in 2020 het bierfestival afgeblazen. Liefhebbers van speciaalbieren kijken dan ook reikhalzend uit naar 2021 waarin wederom een bierfestival in Maastricht georganiseerd wordt.
 

Limburgers kunnen deze zomer, ondanks de coronacrisis, toch nog in een aantal landen vakantie vieren. De auto is nog altijd een populair vervoermiddel om naar de vakantiebestemming te reizen. Om de reis met de auto zo onbezorgd mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal zaken waar mensen rekening mee moeten houden.

 
 
Oudere berichten
Het weer in Limburg
maandag 29 november 15:10 Zwaar bewolkt Maastricht 3.9 °C W 2 Min: -1 Max: 6
Evenementen