Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Fantastische afsluiting Magisch Cultuur Festival
maandag 04 januari 18:45

Aan de dertienjarige danseres Zoë Greten was de eer gegund met haar optreden in de NS Stationshal Maastricht om het Magisch Cultuur Festival af te sluiten. In 2015 won zij op overdonderende wijze de finale van het populaire RTL4 programma Superkids, hetgeen haar optredens bezorgde in binnen- en buitenland.

Vanaf haar vijfde levensjaar was dansen hetgeen Zoë wilde en dat heeft zich inmiddels ontwikkeld tot grote hoogte. Op dit moment studeert Zoë aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag hetgeen tevens voor haar betekent dat ze van maandag tot vrijdag logeert bij haar tante in Zoetermeer om van daaruit iedere dag in alle vroegte naar Den Haag te reizen om op tijd op school te zijn waar de lessen een doorloop hebben van 8.15 uur tot 18.15 uur.

In het weekend komt ze naar haar ouderlijk huis in Kerkrade, waar haar studie weer veel van haar vraagt, want naast dans zijn er natuurlijk ook de reguliere vakken die afgewerkt moeten worden. Een hele opgave voor een dertienharige die alles vrij nuchter bekijkt maar weet dat je in het leven niets voor niets krijgt en er veel van haar verlangt wordt. “Dit is wat ik wil, waar ik van gedroomd heb”, aldus een goedlachse Zoë Greten die samen met haar ouders en haar zusje nog even gaat genieten van de Maastrichtse binnenstad want hierna wordt het weer een hele week hard werken in Den Haag.

Het weer in Limburg
maandag 29 november 15:57 Zwaar bewolkt en regen Maastricht 4.0 °C W 2 Min: -1 Max: 6
Evenementen