Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Limburgers maken zich klaar voor festivalzomer 2022
maandag 15 november 14:37
Ook het Zuiderliefde Festival in ons eigen Maastricht, Stereo Sunday in Venlo, '90's Forever Outdoor bij Maastricht Aachen Airport, Solar Weekend Festival in Roermond en het Zomerparkfeest in Venlo zijn natuurlijk zeer de moeite waard. Limburgers maken zich de komende periode op voor het komende festivalseizoen. En alhoewel er nog een heleboel niet zeker is over de festivalzomer van 2022 is het wel duidelijk dat we er met z'n allen heel veel zin in hebben en dat we niet kunnen wachten om weer ouderwets los te gaan op ons favoriete festival!

Hoe kom je nu al in de festivalstemming? 

Er zijn tal van manieren om nu al in de festivalstemming te komen! Doe de verwarming thuis eens op standje tropisch, trek je beste partyoutfit aan, zet een houten zonnebril op je hoofd en zoek op Youtube naar een optreden van je favoriete artiest. Nodig een paar van je beste vrienden uit en doe een avondje alsof je op een festival bent. Zuipen, knallen, dansen, slecht eten laten bezorgen; een minifestival in je eigen huis is zo gek nog niet!

Koop een ticket voor je favoriete festival

Of het festival nou door kan gaan of niet, je doet er heel goed aan om nu alvast een ticket te bemachtigen. Het geeft de festivalorganisator het vertrouwen dat er voldoende mensen van plan zijn om naar het festival te komen en dus financiële zekerheid, en het geeft jou iets om naar uit te zien. Mocht het festival onverhoopt toch niet door kunnen gaan dan krijg je bij de meeste festivals zonder problemen je geld terug, dus daar hoef je het niet voor te laten.

 Koop alvast een kekke zonnebril 

Een festivaloutfit is niet compleet zonder zonnebril. Stel je voor dat het dertig graden wordt tijdens Bospop, dan wil je jezelf tegen een zonnesteek kunnen beschermen door niet de hele tijd tegen de zon in te kijken. Een zonnebril voor dames staat niet alleen leuk, het is ook een noodzaak om hoofdpijn tegen te gaan. Dat krijg je wel van al dat bier... Ook een zonnebril voor heren is onderdeel van een goede partyoutfit. Handig voor als je even stiekem naar iemand wilt gluren. Jij kunt wel zien, maar de ander zal niet direct zien dat jij naar hem of haar kijkt. Wil je oogcontact, dan zet je de zonnebril gewoon weer bovenop je hoofd en kan het flirten gaan beginnen. In de zomer van 2022 gaan we gewoon voor de Summer of Love 2.0! 

Het weer in Limburg
zaterdag 29 januari 14:05 Zwaar bewolkt Maastricht 9.5 °C ZW 4 Min: 5 Max: 11
Evenementen